Support

Support

Som kunde hos Celox er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at handle med os og tryg ved at benytte vores produkter. Derfor er vi natuligvis altid klar til at hjælpe, hvis du har problemer. Support kan ske pr. mail (support@Celox.dk) eller pr. tlf.43 47 75 08. Ved mailsupport bestræber vi os på at besvare spørgsmål hurtigst muligt, og du vil således tit opleve at have svar inden for ganske få timer.

Fejl

Hvis der mod forventning skulle opstå fejl i forbindelse med brug af vores system, kan vi naturligvis kontaktes på vores telefonnummer 43 47 75 08 i hverdage i tidsrummet 8.30 - 16.00, og vi vil derefter påbegynde fejlretningen med det samme. Uden for vores normale telefontid besvares nummeret ligeledes, men opkaldet vil blive faktureret efter gældende timesats.

Hvordan

Hvis du er kørt helt fast, tilbyder vi fjernsupport. Det betyder, at vi kan "overtage" din mus og se, hvad du har på din skærm - uden vi behøver at komme ud til dig fysisk. På den måde har vi mulighed for hurtigere at få ledt dig på rette vej, så du kan komme videre med dit arbejde.